+359 2 9845118            noma@noma.bg
          
     
Новини

Двама нови членове се присъединиха към НОМА

  14.03.2023 17:05

На проведено заседание на Управителния съвет на НОМА бяха разгледани и приети две нови кандидатури за членство в организацията:

Стойчев Къстъмс Сървисис ЕООД, гр. Пловдив - редовен член
Фирмата е основана през 2020 г. в гр. Пловдив с основен предмет на дейност изготвяне на транзитни и други документи за всички митнически режими, митническа консултация, митническо посредничество и представителство, спедиция, транспорт и други. Най-често обработва пратки от и за Турция.
Като мотиви за членство в НОМА,  колегите от Стойчев Къстъмс Сървисис ЕООД изтъкват създаването на стабилни връзки и партньорски взаимоотношения със настоящите членовете и по-добра информираност.

доц. д-р Събка Пашова - асоцииран член
Доц. Пашова е преподавател в Икономически университет - Варна, ръководител на катедра „Стокознание“, като води и води цикли от лекции по няколко дисциплини в областта на митническия контрол.
Като мотиви за членство в НОМА доц. Събка Пашова посочва повишаване на професионалната си квалификация чрез участие в срещи и семинари, организирани от НОМА, информираност за новостите в областта на митническата дейност и участие в срещи и дискусии с митническите агенти в България, представители на Агенция „Митници“ и др.

Да им пожелаем успех и се надяваме да допринесат за постигане целите на НОМА!